Onze trainingen

Voor al je presentatievaardigheden

Ons trainingsaanbod bestaat uit twee trainingen, die los van elkaar gevolgd kunnen worden om specifieke vaardigheden te trainen, of als geheel om je presentatievaardigheden all-round te verbeteren.

Onze garantie

Elke training die we verzorgen is anders. Op basis van de doelgroep, tijd, en locatie kunnen verschillende keuzes gemaakt worden om het doel van de bijeenkomst het beste te dienen. Bij al onze trainingen staat interactie voorop en krijgen deelnemers de kans om veel te oefenen met het gekozen onderwerp. Elke workshop staat garant voor een hoog energieniveau met een gedegen opbouw.

Training PowerPoint Karaoke

PowerPoint is een hardnekkig fenomeen.

Of we het leuk vinden of niet, we zien meer presentaties met een slideshow dan zonder. Ondanks de grote potentie van visuele ondersteuning is PowerPoint symbool geworden voor knullige, voorspelbare presentaties vol bullet points en tenenkrommende animaties. Kan dat niet anders? Vraag je je regelmatig af terwijl je je ogen probeert open te houden bij de zoveelste onbegrijpelijke en suffe slide met dito verhaal.

Natuurlijk kan dat anders. 

Bij de interactieve workshop PowerPoint Karaoke laar een van onze ervaren trainers de groep zien hoe. Bij PowerPoint Karaoke draaien we de rollen om en staan onvoorspelbare slides centraal. Deelnemers leren zo hun eigen onderwerp combineren met vreemd beeldmateriaal en zo spontane verbindingen te maken, nog beter te improviseren en een verhaallijn aanhouden die hout snijdt.

 

Training Slide Design

Zoals hiervoor al gesteld: PowerPoint is een hardnekkig fenomeen.

We komen er lastig van af. En eigenlijk hoeven we er ook niet van af. Want PowerPoint kan een enorme ondersteuning zijn voor jouw verhaal. Mits je niet in de val trapt met een overdaad aan bullet points of suffige animaties. Met de training slide design laten we je zien hoe je slides kunt maken die je verhaal ondersteunen, in plaats van afbreken. Door speciale technieken toe te passen is het voor iedereen mogelijk om hun doorsnee slides om te toveren tot een geweldige presentatie.

Met de juiste slides zal het publiek jouw kernboodschap ook écht onthouden én na kunnen vertellen.

Dit leer je:

  • Je kent de stappen die je kunt volgen om tot een krachtige digitale presentatie te komen.
  • Je weer hoe je visueel de aandacht kunt vestigen op jouw boodschap en waar je sterke beelden vandaan kunt halen.
  • Je weet hoe je bullet points kunt vervangen door krachtige alternatieven
  • En bovenal weet je hoe je een presentatie maakt die niet afleidt, maar ondersteunt.
This site is using the Seo Wizard plugin developed by http://seo.uk.net